Et klik, et kviklån

Bankrådgiver

Gå på nettet med et KLIK og spar tid og penge på dit næste kviklån, er et tilbud til alle nye kunder, som ønsker et nyt gratis kvik lån udbetaling på 2 minutter. Kontakt din bankrådgiver i Kviklaan-info.dk banken allerede i dag.

Skal du bruge penge lidt kvikt, så klare vi også den her på Kviklaan-info.dk. Nu har der været skrevet utrolig meget om kviklån i medierne og ligeledes har der været op til flere politi anmeldelser for visse virksomheder der har lavet de såkaldte sms – kviklån, men det er ikke den type vi beskæftiger os med her på Lette Lån.

De kviklån vi tilbyder er typisk mindre forbrugslån i størrelsen 5.000-15.000 kroner og sker ved en underskrevet låneaftale og ikke en eller anden sms besked.

SMS kviklån

Et typisk sms kviklån har en ÅOP (årlig omkostning i procent) på over 1.000 %. De typer kviklån vi arbejder med ligger fra 6,2 og op til 28 % i Åop, så det er en helt anden boldgade og ligeledes har du mulighed for at afdrage vores kviklån over 144 mdr. og ikke kun på 1 måned. Et kviklån går som sagt ud på at du skal have lånet hurtigt udbetalt og det kan vi klarer på ca. 3 bankdage fra du ansøger til pengene bliver overført til din konto eller udbetalt på en check.

Skal du bruge pengene hurtigere end dette er du tvunget til at bruge et sms kviklån eller din lokale lånehaj. Så du skal ikke frygte at blive taget ved næsen eller blive tvunget til at gå fra hus og hjem pga. ublu renter, hvis du ansøger om et kviklån hos os.

Hvis du skal bruge et kviklån her og nu så klik blot på Lån Penge og du vil blive sendt videre til vores oversigt af låneudbydere der tilbyder denne lånetype. Her kan du kort læse om hvilke kriterier du skal opfylde for at blive godkendt som låneansøger, samt find links der føre dig direkte til deres låneansøgningsskema.

Vil du låne et større beløb, skal du klikke på lån penge nu og her med det samme på 2 minutter, hvor du kommer ind på en tilsvarende lånesammenligning med større lån. På denne side kan også låne penge hurtigt, men her kan du låne op til 400.000 kr.