Lån til skilsmisse og arbejdsløshed

arbejdsløshed og lån

Jeg gik fra Susanne for ca. 6 måneder siden, og det kan jeg virkelig fortryde den dag i dag. Jeg blev bare så forblændet af Karins søde smil og hendes humor, at jeg tog skridtet og flyttede sammen med hende. At græsset ikke er grønnere på den anden side, det kan jeg om nogen skrive under på.

Der gik ikke mange måneder, før jeg fandt ud af, at det var en kæmpe fejl. Karin og jeg kunne diskutere om simpelthen alt, og den korte stund, med de glade tider, var forbi. Efter ca. 3 måneder flyttede jeg ud af Karins lejlighed og ind i mit kolonihavehus, som jeg heldigvis havde beholdt.

I tiden efter forsøgte jeg, og jeg forsøger faktisk stadigvæk, at bejle lidt til Susanne, som jeg virkelig stadig elsker over alt på jorden. Desværre har Susanne i mellemtiden fundet en ny kæreste, som hun er flyttet sammen med. Susanne har flere gange givet udtryk for, at hun på ingen måder kan tilgive mig min handling, og det kan jeg også sagtens forstå.

Maksimum på kassekredit

Ud over at have mistet Susanne kan vi heller ikke få solgt vores fælles hus. Huset har stået til salg, siden jeg flyttede, og der har kun været ganske få henvendelser. Den anden dag fik jeg brev fra min bank, hvor der stod, at de ikke ville hæve mit maksimum på kassekredit yderligere. Jeg havde ellers benyttet mig af dette tilbud om en kassekredit fra Trygt Bank

Det er et kæmpe problem, for om 2 måneder er jeg arbejdsløs igen, og skal atter på dagpenge. Derudover har vi et stort lån i huset, og vi skylder faktisk mere end huset er værd. Jeg har været på nettet og læse om det, og Susanne og jeg er faktisk teknisk insolvente.

Ud over et stort lån i huset så har jeg et billån og et mindre forbrugslån, og Susanne har stadig et lille SU lån hængende, så vores økonomi ser meget dyster ud. Hvis ikke huset bliver solgt, så ved jeg virkelig ikke, hvordan jeg skal klare de månedlige afdrag.

Lån uden sikkerhed

Den eneste løsning, som jeg kan komme på, er at tage et hurtig lån online for at kunne betale afdragene til banken og realkreditinstituttet. Jeg har før været nødsaget til at tage et online forbrugslån, og det gik overraskende nemt og lige til. De kræver jo ikke en gang sikkerhed for deres penge, så det kan ikke være nemmere.

Lån uden sikkerhed, reklamerer de med, så det vil jeg gøre. På TRYGT.DK har jeg fundet en masse interessante lånefirmaer med de populære lån og forbrugslån, hvor jeg kan låne helt op til 100.000 kr. på få minutter til lav rente.

Lånene kaldes vist også for kviklån, og det må de da siges at være, når det går så hurtigt. Flere af kviklånene er endda gratis, hvis man er ny kunde. Man kan altså tage et kviklån helt gratis og først betale pengene tilbage 30 dage senere. Fedt lige at kunne få en måneds luft, mens man tænker over, hvordan man skal klare situationen.

Møde med a-kasse

I næste uge vil jeg hen og snakke med min a-kasse omkring min kommende situation. De er efterhånden ved at kende mig godt henne ved a-kassen. Jeg arbejder som rejsemontør, så jeg står tit uden arbejde. Kontingentet til a-kassen og fagforeningen er simpelthen de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud, og så er de endda fradragsberettiget.

Havde jeg ikke kunnet få dagpenge, hver gang jeg har været arbejdsløs, så havde den heddet kontanthjælp, og det kan jeg hverken leve eller dø af! I starten var jeg medlem af en dyr a-kasse og fagforening, indtil jeg faldt over den selv samme side, TRYGT.DK, som ligeledes har samlet en række billige a-kasser og fagforeninger.

Længe leve internettet siger jeg bare!