Spar Penge På Elregningen

lån uden sikkerhed

Du kan spare mange penge årligt på elregningen. Her finder du tips til at spare tusinde kroner, og som de gamle siger “Hvad der er sparet er tjent”, som giver meget god mening. Jeg giver dig 10 nemme tips til, hvordan du i din dagligdag kan skrue ned for dit elforbrug.

  1. Sluk for alle standby-apparater. Underholdningsmaskiner står i gennemsnit for 34 % af hele elforbruget i hjemmet, så der er meget der kan spares. Sluk for eksempel fjernsyn, computer, Playstation, musikanlæg osv. Husk også at slukke for din oplader, den bruger nemlig også strøm selv om den ikke lader din telefon.
  2. Køb et fladskærms-tv. Det er langt billigere i el, at benytte et fladskærms-tv end de gamle fjernsyns-“kasser”. Du skal gå efter fladskærmene med Go’ Energimærket, som er en garanti for at tv’et er miljø-venligt. Du kan få et fladskærms-tv i dag til næsten ingen penge i forhold til tidligere.
  3. Skift dine glødepærer til A-pærer. Du kan spare ca. 70 kr. pr. glødepære du skifter til A-pære. Så det kan godt give en rigtig god besparelse!
  4. Sluk lyset i de rum du ikke opholder dig i.
  5. Køb a-mærkede hvidevarer. Hvis du skal ud at købe fryser, køleskab, vaskemaskine osv. så sørg for at det er a-mærket.
  6. Undgå at benytte tørretumbleren, eller måske helt spare tørretumbleren væk. Hæng tøjet op på et tørrestativ i stedet for.
  7. Skift din stationære ud med en bærbar computer. Bærbare computere bruger nemlig kun en tiendedel el i gennemsnit i forhold til den stationære computer.
  8. Benyt en a-mærket cirkulationspumpe, hvis din cirkulationspumpe er mellem 4-8 år gammel kan du spare 200 kr. om året.
  9. Skru ned for tiden under den varme bruser. 1/3 del af det gennemsnitlige elforbrug går til opvarmning af vand, så hvis du bruger spare-bruse-hoved og tager kortere bade vil du spare meget.
  10. Skift elselskab. Undersøg om dit elselskab overhovedet er det billigste, ellers så skift til et andet.

Ved at spare på elregningen og naturligvis andre steder, slipper du for at skulle i banken for at låne penge på nettet. Husk på, at det er altid billigere at spare op frem for at låne penge uden at stille sikkerhed.

Online lån kan skam være ganske gode, men det er altid billigere at lade være med at låne penge frem for at låne. Udfordringen med lån er, at du skal betale renter og gebyrer, og derfor ender lånebeløbet altid med at blive højere.