Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mar 11, 2016 in Anmeldelser | 2 comments

Skov og Stubbs Catering

Skov og Stubbs Catering

Jeg er ikke den store tilhænger af såkaldt cateringmad, og så er det sagt. Derfor var jeg også en smule skeptisk, da jeg for ikke så længe siden skulle mødes med en gammel kollega til en frokost i et sommerhus ved Lystrup nord for Århus, og han meddelte mig, at der ville komme “mad ude fra”. Nu er Christian Riiber (min gamle kollega) en særdeles kvalitetsbevidst herre, og med det in mente gik jeg ind i det med åbent sind. Sidst vi spiste sammen, var det på Pakhuset Skagen, og det var en super oplevelse, så det hjalp selvfølgelig også, for det var også Chritian, der havde valgt det sted dengang.

Nuvel – jeg ankom i fin stil i min Bentley til sommerhuset (skønt sted faktisk), og vi havde vores mødes første halvdel. Og så kom maden, som altså for mig er ganske vigtig. Den blev leveret af et firma, der hedder Stubbs Gastronomi.

Til forret fik vi stegt lyssej med porre-jordskokterrin, tartarsauce, krydderurtesalat og citron, og den var ganske enkelt god. Til min delikate smag var der måske en anelse for meget citron, men det var bestemt ikke nok til at skæmme den gode oplevelse. Og der var rigeligt af den!

Hovedretten var en oplevelse, og jeg indrømmer gerne, at jeg var lidt skeptisk, for svinekæber var ikke lige det, jeg havde drømt om. Hovedretten bestod af Rødvinsbraiserede svinekæber med løg og rødder, pommes soufflé og salater med oliven, hytteost, rødbeder, ristede pinjekerner og karse. Og hold nu op altså…. Det var par excellence det bedste svinekød jeg i mit liv har smagt. Jeg spiste ikke – jeg åd! Jeg havde aldrig troet, at svinekød (og jeg elsker godt svinekød) kunne være så delikat. En eksplosion af smagsnuancer og en fantastisk struktur.

Til dessert fik ostekage med skovbær, og jeg tror egentlig, den var fremragende. Jeg spiste kun lidt, for jeg havde altså overspist af hovedretten.

Vi havde et godt møde – Christian og jeg – men frokosten overskyggede alt andet. Og jeg har fået et nyt og noget mere nuanceret syn på cateringmad efter at have oplevet maden fra Stubbs. Fem stjerner fra mig – mindst!

2 Comments

  1. Det lyder mums 🙂

  2. Op til flere gange har vi fået leveret catering fra Skov og Stubs Gastronomi, og de har endnu ikke skuffet os. Kokkene er dygtige til at få maden til at se meget indbydende ud. Vi har kun haft fornøjelsen af deres buffeter ud af huset. De andre menuer på skovogstubbs.dk må vi have til gode til en anden gang.

    -Ulrik

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *