Adriaterhavet er ferie

adriaterhavet

Midt i juli måned. Det skulle være sommer. Men her er ikke særlig rart at være: Ret kraftig vind, byger og temperaturer nede omkring 15 grader. Er det en sommerferie? Er det ikke en kedelig sommer? Jeres børn sidder og hænger med hver sin mobiltelefon i sofaen hele dagen lang. De har intet at lave. Selv har I sørget for at få lavet nogle små reparationer i huset, så de første feriedage gik hurtigt. Men nu, hvor børnene savner deres kammerater, og hvor I selv godt kunne tænke jer lidt mere sol og varme, så sidder I her og keder jer.

Camping i Italien

Du går ind på hjemmekontoret og åbner din PC. Du har nemlig fået en idé: Kunne det mon være en god idé at invitere familien på en campingferie til Italien her? Kan sådan en ferie i det hele taget arrangeres her i sidste øjeblik? I havde jo sådan set ikke planlagt, at I ville ud og rejse i denne sommer. Men sådan som tingene ser ud, og efterhånden som kedsomheden bliver til irritation og småskænderier, så skal der altså rettes op på det.

Du har en idé om, at du engang har set et site, hvor de nævnte, at de altid har tilbud om campingferier i sidste øjeblik. Den vil du prøve at finde og så undersøge om det kan lade sig gøre at komme afsted. Vi kan også tjekke camping i Italien hos Friferie.

Adriaterhavskysten er for lækker

Du finder sitet – og du finder også den underside, hvor der vises tilbud på campingferier.
Lidt tilfældigt og egentlig uden at vide, hvad du laver, klikker du dig ind på de der søgeparametre, som sitet tilbyder. Hvor længe skal I være afsted? Hvor mange personer? Hvilken region i Italien vil I besøge? Mest bare for at se, hvordan det fungerer. Du finder, at der er tilbud en campingferie ved Adriaterhavskysten. Aha. Lidt nysgerrig. Du kan se, at ankomsten skal være om en uge. Du kan også se, at I kan vælge imellem at bo i telt eller i et mobilhome.

Du tænker lidt. En uge. Er det tid nok til at kunne nå at få bilen til et lynservice hos mekanikeren og kunne køre til Italien? Det burde det være. Hvis du kan overtale mekanikeren til at se på bilen i morgen, så kan I tage af sted i overmorgen. Hvis ikke mekanikeren har tid, så kunne I måske flyve til Italien og leje en bil dér? Du overvejer muligheden og undersøger muligheden med at rejse med fly.

Hvad siger familien?

Du rejser dig fra hjemmekontoret for at tale med din familie om, hvad de synes om idéen. Den bliver hilst velkommen med glædesråb. Du ringer mekanikeren op. Han svarer ikke lige med det samme. Den kolde sved løber. Har han sommerferielukket? Endelig bliver der svaret. En lidt søvnig stemme. Du forklarer, at du gerne vil have at han lige tjekker bilen – i morgen. Har han tid? Jo, det har han. Du hopper af glæde. Ringer af og booker en uges campingferie ved Adriaterhavskysten til jer. I skal ned til solen og varmen. Nu skal der pakkes kuffert og rygsække.