Billigt til Asien

Jeg ledte efter flybilletter til Thailand. Vi har ikke været der, men mange af vores venner har. De taler alle sammen med kærlighed i stemmerne om deres rejse dertil. Vidunderligt, smukt landskab, dejlige mennesker og utroligt lækker mad.

Thaimad slår alt

Ja, maden kender jeg lidt til. Vi har jo fået thai-mad serveret hos vores venner adskillige gange, og det smager da også godt. Jeg kan godt lide de der dips med kokosmælk og noget, der er lidt stærkt.

Så vi besluttede os for, at vi vil en tur til Thailand. Så skal vi heller ikke føle os sådan lidt udenfor, når de andre taler om et eller andet sted derude. Så kan vi tale med.
Men det er jo sin sag at finde ud af det hele selv. Jeg ved, at man skal til Bangkok, og så skal man rejse forskellige steder hen derfra. Men hvor? Landet er jo stort. Kæmpestort. Og vi kan jo ikke bare lige rejse et eller andet sted hen. Vi skal jo se og opleve noget. Så tanken med selv at stykke rejsen sammen bliver ligesom lagt til siden. Jeg begynder at lede efter rejser til Thailand. Der er mange. Billederne, jeg ser på de forskellige sites, jeg finder, er smukke: Lækre strande og frodige landskaber, flotte templer og farverige frugtfade.

Phuket – det er billige rejser

Jeg spørger min kone, om vi skal tage til Phuket. Det ved jeg ikke, svarer hun. Hvordan skal hun også vide det. Vi kender jo intet til landet. Jeg kigger på et site, som specialiserer sig i afbudsrejser. Jeg ser, at der er én, som ser spændende ud: Både noget med by og lokal kultur og badeferie ved en smuk strand. Det må være det rigtige valg. Uden at spørge min kone køber jeg den. Så, nu har jeg bestilt vores rejse til Thailand. Hun kigger overrasket på mig: Hvorhen? Både by og strand. 14 dage, så vi har tid nok. Vi rejser i overmorgen. Tak til dem her: https://www.rejsepriser.dk/billige-rejser/