Brug et depotrum hvis du mangler plads

Et depotrum kan være virkelig brugbart i rigtig mange situationer. Det kan fx være, at du er i gang med at flytte, og derfor for en midlertidig periode, har behov for at dine ting er opbevaret på et depot. Det kan også være på mere permanent basis, hvis kæresten synes, at dine ting er grimme og derfor smider dine ting ud. I så fald er et depotrum også en rigtig god løsning, som du kan anvende, hvis ikke du vil smide dine ting ud.

Et depotrum behøver dog ikke nødvendigvis være af private årsager, men kan ligeså vel være erhvervsrelateret. Hvis du fx har et firma, der har en masse varer, der er nødsaget til at stå i et depotrum, fordi det ellers ikke har plads. Det kan også være, at et vilkårligt firma, er nødsaget til at have opbevaret noget værktøj eller eksempelvis billeder, her er et depotrum igen ideelt. Men hvad skal man så sørge for at huske, når man skal have nogle ting stående i et depotrum? Der er nemlig nogle ting man kan gøre, for at få mest for pengene samtidig med man sørger for, at tingene bliver i samme stand.

Depotrum – udnyt højden

Er det et privat anliggende, så er det vigtigt, at du husker at udnytte højden til fulde, når du bruger et depotrum – i hvert fald hvis du vil have mest muligt for pengene. Det kan du fx gøre ved at stable dine ting helt op til loftet, når du flytter dem derned. Når du stabler i dit depotrum, er det dog vigtigt, at du husker at smide de tunge ting nederst, da de lette ting risikerer at blive mast, hvis du smider nederst. Hvis du gør disse ting, så får du mest muligt for pengene, og dine ting forbliver intakt. Men der er dog flere råd, som du bør følge, når du bruger et depot til dine ting

Depotrum – indret dig smart

Selvom ovenstående fortalte os, at vi skal udnytte pladsen og specielt højden bedst muligt, så er det dog en sandhed med modifikationer. For placerer du dine ting for tæt på hinanden, så risikerer du, at der ikke kommer noget luftcirkulation i rummet, hvilket dine ting bestemt ikke har ret godt af. En anden ting du bør huske, når du indretter dig smart, er at have de ting, som du oftest skal bruge forrest, således at du nemt kan komme til dem. Desuden er det også hensigtsmæssigt, at lave en lille gang i depotrummet, så du forholdsvis let kan komme til alle dine ting.

Uanset om du er et firma, der skal have opbevaret nogle ting, en stakkels kæreste i et parforhold der må have dine ting i depotrummet permanent, eller en privat der bare skal bruge depotrummet midlertidigt mens vedkommende flytter, så kan depotrum være en rigtig god ide. Det er dog vigtigt, at huske på ovenstående råd, når bruger et depotrum. Hvis du bruger disse råd, så får du nemlig mest muligt for pengene, samtidig med, at du undgår at dine ting går i stykker.