Det med kvinder

Jeg har fået denne artikel fra en sød pige, så den vil jeg ikke tøve med at bringe uden yderligere falbelader:

Kvinder er sarte og stærke på én gang!

Som kvinde (eller pige) skal man godt nok stå model til meget! På én og samme tid skal vi være de søde og uskyldige, der med glimt i øjet beundrer vores mænds neanderthalagtige udgydelser, være stærke støtter for samme mænd og så lige se godt ud for en femmer.

Sådan er det bare, og sådan har det vel været i generationer. Men heldigvis er der mænd derude, der ikke er, som mænd er flest. Og blandt dem tæller min mand Jørgen heldigvis.

Jørgen har ikke mange krav til mig, og han forventer aldrig, at jeg skal forstille mig. Tværtimod faktisk – han nyder, at jeg stiller krav til ham, og det gør jeg med glæde, for sådan er vi kvinder jo nu engang indrettede. Og da vi blev gift, var det 100% mig, der bestemte, hvordan brylluppet skulle foregå – og at vi skulle til Hawaii på bryllupsrejse. Jeg tror nok, at Jørgen hellere ville have været i Afrika, men hvorfor skulle jeg bekymre mig om det? Han er jo lykkelig, når jeg bestemmer.

Nå – men vi har jo været gift nogle år, og faktisk er det ved at være lidt trættende, at han ikke sætter sig lidt i respekt af og til. Vi kvinder vil jo altså også have en RIGTIG mand, ikke? Så nu ved jeg ikk elige, hvad jeg skal stille op med Jørgen. Jeg har mødt en mand, der kører motorcykel, og han er ret rå i det og sådan noget. Og han lader sig bestemt ikke koste rundt med, og det kan jeg faktisk godt lide!

Se – DET er jo noget af en omgang, og faktisk yderst kvindeligt. Kvinder vil have mænd, der skifter ble, kan drikke te med dem og få blanke øjne over en scene fra “Broerne i Madison County”. Og sådan blev vi mænd så. Vi skiftede bleer, gjorde rent, tog børnene i vuggestuen og vi græd og græd. Og mens vi grædende stod og vaskede op med at barn i en brystsele, skred vores kvinder på bagsædet af en motorcykel kørt af en svedlugtende biker med absolut ingen intentioner om at græde over noget som helst.

Næ – det er ikke nemt med de kvinder 🙂