Interessen for brætspil boomer

I en digital tidsalder som vores skulle man tro, at det med brætspil ville være mere og mere yt. Det er det dog langt fra. Der er mange, der nyder at spille brætspil med og mod hinanden. Samtidig med, at der sker et boom i interessen for folk, der spiller brætspil, sker der også et boom i udviklingen af nye brætspil (se f.eks. det fantastiske udvalg på hyggeonkel.dk). Det gør, at der hele tiden er spil, der er med til at udfordre spillerne.

Lige nu er det meget populært med brætspil, hvor man skal spille med hinanden frem for mod hinanden. Der handler det altså om at samarbejde om at vinde over spillet. Det er en helt ny måde at spille på, og det er noget, der er rigtig sjovt, hvis du ikke har prøvet det før.

Det kan for eksempel være, at I alle sammen er fanget inde i en labyrint og skal samarbejde om at finde ud. Det kan også være, at I alle sammen skal slippe levende fra de zombier, der er efter jer. Hvis I er en gruppe, der ikke kender hinanden så godt, kan det derfor også være sjovt at spille det.

Mange brætspilcafeer hvor det er muligt at spille mod hinanden

Et af de store tegn på, at interessen for brætspil boomer, er, at der er dukket mange brætspilscafeer op i de større danske byer. Det er cafeer, hvor man har mulighed for at spille med sine venner eller måske møde andre og spille mod dem. Det er en god og hyggelig måde at være sammen på. Der er mange, der har stor fornøjelse ud af cafeerne.

På en brætspilscafe kan du være medlem. Det giver dig mulighed for at låne alle spillene gratis. Hvis du ikke er medlem, kan du låne nogle af spillene gratis, mens det forventes, at du betaler et mindre beløb for at låne nogle af de andre spil.