Kontoratikler

Det var langt fra første gang, det skete for mig, men jeg bandede stygt indvendigt alligevel over min egen klodsethed. Jeg sad ved vores stationær computer, som vi har stående inde på husets mindste værelse, som vi bruger som kontor. Men jeg surfede rundt på nettet, kom jeg igen til at køre computermusen ud over kanten af skrivebordet, så den faldt ned på gulvet.

Musen

Problemet er, at vores kontor er så lille, at vi faktisk ikke kan få plads til et større skrivebord, men det kniber altså med plads på bordpladen, når man ikke lige er opmærksom på, at musen er helt ude ved kanten af bordpladen.

Jeg nævnte det for min mand, som havde lidt svært ved at skjule, at han mest af alt havde lyst til at grine af mig, for han har vist aldrig dummet sig med musen på samme måde som jeg selv. Men han lovede dog at forsøge at finde en egnet løsning. Det fandt han allerede dagen efter, for han kom i hvert fald hjem efter arbejdet med en flad kasse, der viste sig at indeholde en mousetrapper. Den placerede han foran tastaturet til computeren, og jeg fandt hurtigt ud af, at det hele virkede virkeligt godt, og jeg nyder at kunne hvile håndleddene på mousetrapperen, når jeg sidder og skriver et eller andet på tastaturet.

Specialbutik med kontorartikler

Min mand fortalte, at han på vej hjem fra arbejde var kørt forbi den specialbutik med kontorartikler, som vi plejer at handle i. Her havde ekspedienten anbefalet sådan en mousetrapper som løsning på det problem, vi havde med musen, så han havde købt den med det samme.

Printerpapir

Han havde så også købt en pakke A4 papir, da han nu var der, for han mente, at vi vist var tæt på at løbe tør for papir. Det var vi nu slet ikke, men han kunne jo ikke vide, at jeg havde købt en pakke papir to dage tidligere i vores supermarked, idet jeg også havde bemærket, at vi var tæt på at løbe tør for papir til vores printer.

Nå skidt med det, for der er jo ubegrænset holdbarhed på sådan noget papir, så det spiser jo ingen brød. Men jeg blev nu lidt nysgerrig efter at vide, hvor meget min mand havde måttet betale for sådan en pakke papir i specialforretningen, for jeg tænkte, at papiret nok var billigere i supermarkedet. Men der tog jeg nu grundigt fejl, for det viste sig faktisk, at supermarkedet var dyrere med en pakke papir end specialforretningen.

Så nu skal vi nok lige undersøge tingene, før vi bare går ud fra, at et supermarked er billigere end en specialbutik. Vi skal nemlig snart have nye blækpatroner til printeren, og jeg har lagt mærke til, at de også kan købes i supermarkedet, og så er det jo så nemt bare at tage en pakke med, når man alligevel er ude at handle.

Men hvis specialforretningen er billigere med blækpatroner, så er det selvfølgelig der, vi skal købe dem, for de er såmænd dyre nok.