Nærmeste vinduespudser

Vi har haft en meget travl juleferie. Vi skulle nemlig flytte. Og som du ved, så indebærer en flytning, at man pakker alle sine ting og sager ned – for derefter at pakke dem ud igen. Samtidigt skal man stille møbler på plads eventuelt flytte rundt på dem, fordi de ikke helt passer til rummet eller målene, man tog. Og når en flytning sker i mellem jul og nytår, så er der virkeligt pres på. Vi ville jo også gerne holde julefest. Men ærlig talt, så passede det os udmærket, at vi ikke måtte se så mange mennesker, som vi plejer – både til jul og nytårsaften.

Flytte til Hillerød

Flyttefirmaet kom her den 28. december og flyttede alle møbler og flyttekasserne op til Hillerød. Faktisk lidt uden for Hillerød. Og vi fulgte efter i bilen, som var pakket med vores allermest nødvendige sager: tandbørster, lidt tøj, værktøjskasse og den slags.

Vi kørte op til vores nye bolig. Det er en landejendom for hesteelskere. Og det er vores drøm, der er ved at gå i opfyldelse. At bo på landet. Holde heste og være tæt på naturen.

Men jeg havde ikke lige forudset, at det ville være så hårdt at flytte. Jeg tænkte, at det ville være nemt nok, når man har flyttefolk til at hjælpe sig. Men sådan er det bare slet ikke. Ok. Flyttefolkene var virkeligt søde til at stille møblerne der, hvor vi gerne ville have dem placeret. Men alt det her med at få pakket alle kasserne ud skal man jo selv gøre. Og det er ikke altid, at man husker at skrive på kasserne, hvad der er i dem. Så jeg har brugt over en uge på at åbne kasser og flytte indholdet i dem fra det ene rum til det andet. Og det støver og sviner. Jeg var ikke klar over, at der er så meget støv i bøger. Jeg var heller ikke klar over, at vi har så mange nipsgenstande.

Masser smidt ud

Jeg har allerede smidt en hel del af fuldkomment unødvendige genstande i en særlig kasse, som skal ud i laden, indtil vi finder ud af, om vi vil beholde dem eller ej. Jeg har også brugt tid på at finde ud af, hvor billeder og den slags skal hænges op. Og jeg er ved at være træt af flytterod, et snavset hus og ikke at have holdt nytårsfest. Vi har gjort rent i de fleste rum. Men vi mangler altså at få ordnet vinduerne. Ingen af os orker det. Det er også meget koldt udenfor. Hvem har lyst til at få våde hænder af at vaske vinduerne udvendigt?

Vinduespolering i København

Og hvor finder jeg en vinduespudser i København, som vil komme herud og gøre den del af arbejdet for os? Havde vi dog bare sørget for at få internettet tilkoblet herude i tide, så kunne jeg bare gå på nettet: ”Vinduespudser nær mig” og vupti, så ville jeg sikkert kunne finde en hurtigt. Men vi har ikke internet endnu. Jeg er faktisk slet ikke sikker på, at telefonsignalet er så stærkt herude.