Netdating har ramt danskerne

Det er dejligt, når man mødes med sin date

I Danmark og på sin vis også i resten af Europa, tager vi i stor udstrækning de amerikanske normer, værdier og traditioner til os. Uanset om vi gør det bevidst eller ej, så er det ofte noget som sker. De amerikanske traditioner og måder at gøre tingene på sniger sig ind i vores liv og i vores hverdag.

Det gælder også vores kærlighedsliv

Det gælder også med kærligheden. Traditioner som Valentine’s Day og begrebet ”at date” er som taget ud af amerikanske film og er med tiden også blevet ”hver mands eje” her hos os.

Det har med tiden medfødt en række initiativer for at gøre alt det med kærlighed lidt nemmere. Især er det blevet populært med datingsider og dating-apps.

Men det kan godt blive lidt svært pludselig at finde ud af, hvordan man så skal gøre alt det med dating og kærlighed i Danmark. Derfor kommer her nogle råd til at begå sig på de danske dating sider.

Gode dating råd

Vær dig selv

Det vigtigste, uanset om man dater i ”virkeligheden” eller på dating hjemmesider, er, at man er sig selv. Man ville jo heller ikke date en falsk person selv. Fremstil dig selv fra din bedste side. Men, foregiv ikke noget, som du ikke er.

Se tiden an

Hvis man er nervøs for, om interessen er ægte, kan det være en god ide at give flirten lidt tid og se, om den anden person er vedholdende. Hvis personen er interesseret, holder personen sandsynligvis ved.

Mød dem

Den bedste måde at finde ud af, om man matcher, er i virkeligheden at møde folk face-to-face.

Billeder og beskeder er bare ikke helt det samme. Så hvis man føler at der er god kemi efter den indledende kontakt, kan man godt begynde at overveje, hvornår det er tid til at mødes.

Man kan godt få brug for lidt hjælp

Føler man sig nu ikke helt hjemme, i det der med dating på nettet, er der jo ikke noget galt i, at man henter lidt hjælp fra en ven eller veninde.

Blot er det stadig vigtigt, at man husker det første råd om altid at være sig selv. Det er jo ikke vennen eller veninden, som potentielle bejlere skal på date med – det er dig. Og det skal man naturligvis huske.