Roskilde eller Ballerup

Så er det ved at være den tid på året, hvor vi skal have vores sommerfest. Det er en tradition firmaet begyndte for små 10 år siden. Det startede med en lille fest på en kro, hvor alle ansatte kom, spiste og drak, dansede og gik hjem igen. Siden da har sommerfesten udviklet sig til at blive årets store firmaarrangement. Sidste år inkluderede det ikke kun fest med mad, alkohol og dans. Der var forudgående aktiviteter, der var mere eller mindre sjove for alle.

Det var sjovt

Vi lavede sjov teambuilding forstået på den måde, at vi lavede noget, de kaldte for Vikinggames. Vi lavede aktiviteter, der skulle minde os om, hvem vikingerne var, hvordan de levede og boede. Det var faktisk ret morsomt. Bortset fra den der mjødsmagning. Det var også lærerigt. Selv lærte jeg da, at vikingerne ikke kun var krigere, der rejste ud for at plyndre. Jeg lærte, at de havde deres kultur. Jeg lærte om deres mytologi. Spændende at tænke på, at vikingerne troede på flere guder og også havde forestillinger om helvede og paradis. Det tænker man jo ikke over, når man ser de her serier i tv, hvor vikingerne netop sejler rundt i enormt flotte landskaber og slås.

Teambuilding i Roskilde eller Ballerup

I år ved jeg ikke helt, hvad der vil ske til firmaarrangementet. Jeg kom til at overhøre vores sekretær fortælle en kollega om, at hun havde fået besked på at undersøge, hvad der findes af teambuilding i Ballerup og København. Men det bliver spændende, hvad de finder på i år. Jeg glæder mig i hvert fald til arrangementet. Det eneste år, hvor jeg ikke kunne deltage, var jeg meget ked af det. Det var det år, hvor jeg var blevet sygemeldt, fordi jeg blev kørt ned af en cyklist, da jeg skulle krydse gaden. Hun kom med fuld fart og så ikke, at jeg gik ud foran hende. Så jeg lå på hospitalet med hjernerystelse, imens de andre åbenbart morede sig med sjov teambuilding i Roskilde.

Men hvad kan man lave af teambuilding i Ballerup? Ja, jeg spørger bare. Jeg kender ikke Ballerup, men ved dog, at der er nogle meget store arbejdspladser derude. Måske har de også skøn natur i Ballerup? Det håber jeg da. Det var da sjovt, sidste år, hvor vi kørte ud i naturen og legede vikinger. Forhåbentligt bliver det noget i samme stil. Det er jo rart ikke at skulle være på kontoret hele dagen. Og lidt skidt under neglene gør altså ikke nogen skade.

Nyt firmaarrangement

Jeg ved dog en ting: Firmaarrangementet skal afholdes inden den 15. september. Det er nok også i sidste øjeblik, fordi vejret bliver dårligt. Og hvis vi skal være udendørs, ja så vil jeg da helst undgå at blive sjaskvåd af regn og dermed redde mig en forkølelse.

Nå, det er ikke mig, der står for arrangementet. Det er festkomiteen. De har holdt adskillige, hemmelige møder. Vi er flere, der er ved at brænde sammen af nysgerrighed efter at få noget om eventet at vide. Men vi får ikke noget at vide. Vi må vente og glæde os.