Savner rejselivet

Nu er der gået et år, og vi har stadigvæk ikke lært at leve med Covid 19. De fleste af os drømmer om alle de ting, vi gerne vil gøre, når vi kan bevæge os frit igen. Fx sådan noget med at gå på restaurant sammen med gode venner og bekendte. Andre drømmer om at komme ud at rejse igen.

De fleste vil rejse

Det er jeg sikker på, at de fleste gør. Hjemme hos har vi en lille leg. Den minder lidt om den leg, vi havde for mange år siden: ”Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million kroner?” Den er ligesom blevet vendt til: ”Hvad glæder du dig allermest til at kunne gøre igen, når vi er kommet igennem corona-krisen?”

Søger efter billige rejser

Når vi leger den leg, kommer jeg altid til at ende med at lede efter billige rejser på rejsepriser.dk. Måske er det billetter til Rhodos, jeg leder efter. Måske er det flybilletter til Barcelona. Det er helt tilfældigt. Men det, jeg glæder mig allermest til at kunne gøre igen, er at komme ud og rejse igen. Det bliver måske ikke det første jeg lige, styrter ud og gør. Der er så mange andre ting, jeg også glæder mig til. Fx at kunne mødes til træning med veninderne fra bokseklubben igen. Men helt sikkert er det her med at komme ud og rejse meget højt på min liste over ting, jeg absolut vil gøre, når det bliver muligt igen.

Sønnike savner det også

Sidste gang vi legede den leg, opdagede jeg dog, at jeg ikke er den eneste, der savner at komme ud at rejse. Min søn, som er 18, vil også gerne rejse. Efter vi var trætte af at lege, sad han sammen med mig – hver især ved hver sin lap top – og ledte efter flybilletter. Han vil gerne på ferie til sommer sammen med sin kæreste. Hvorhen. Det er næsten ligegyldigt.