Til tiden tak

Du er klar. Din weekendtaske er pakket. Du har lige taget imod et tilbud fra et rejsebureau, som du har en aftale med. Den handler om, at de gør dig opmærksom på de afbudsrejser, som de har, et par dage før, de bliver offentliggjort på deres sites. Du kan så bestille en afbudsrejse til fx London, hvis du vil det.

London billigt

Det er en god aftale. Du slipper nemlig selv for at skulle finde billige flybilletter til fx London og også at lede efter logi i London. Det kan nemlig være rigtigt svært at finde et godt logi i London: Enten ligger det helt udenfor centrum eller også er det bare for dyrt. Så løsningen med afbudsrejser er rigtig god for dig.

Du får nemlig ikke kun tilbud om billige rejser. Du får også alt arrangeret for dig. Flybillet og logi – enten på hotel eller i en ferielejlighed.

Næsten som en charterrejse

Det er faktisk som om, du får tilbud om at komme på en charterrejse – men bare i en billigere udgave – uden at det nødvendigvis går ud over kvaliteten.

Nyhedsbrevet, som du fik i går, fortalte mestendels om rejsebureauets charterrejser for den kommende sommersæson. Men du gik direkte til nyhedsbrevets sektion, der fortæller om alle de afbudsrejser, der kan bestilles i løbet af den kommende uge.

Og der var en, som du altså har booket. Du skal til Spanien i ganske få dage. Det bliver skønt at komme afsted. Ned til sol og strand.

Helst uden forsinket eller aflyst fly

Og ja, du skal afsted allerede i morgen. Det eneste, du håber, er, at der ikke kommer flyforsinkelser. Hverken på udturen eller hjemturen. Afbudsrejsen varer jo kun i 3 dage. Så der er ikke så meget tid til at spilde timer ved at sidde og vente i en eller anden lufthavn. Du skal afsted. En uventet rejse til Spanien er en god måde at starte det nye år på.